Video Liber la distracţii în centrele de echitaţie şi parcurile de aventură

  • Liber la distracţii în centrele de echitaţie şi parcurile de aventură
  • Parcul de Aventură şi Centrul de Echitaţie de la Herneacova s-au redeschis în condiţii speciale
  • Echipamentele sunt dezinfectate după fiecare utilizare
771 afișări

Odată cu relaxarea măsurilor s-au deschis şi unele baze sportive şi de agrement. Printre acestea se numără şi Parcul de Aventură şi Centrul de Echitaţie de la Herneacova care fos luat cu asalt de sute de timişoreni. Cu toţii au fost nevoiţi însă să respecte condiţii stricte de igienă.  Echipamentele au fost dezinfectate după  fiecare utilizare.

Bianca Caraiman - antrenor: Am luat toate măsurile de siguranţă pentru a deschide, iubitorii de natură pot intra pe traseele XCO,  în Parcul de Aventură pe tiroliană, dar îi aşteptăm şi pe călăreţi pe începători şi pe avansaţi să vină la noi în bază la centrul de echitaţie şi agrement.

Adina este de profesie jurist. Înainte de pandemie se relaxa în fiecare weekend la Centrul de Echitaţie. De astăzi a urcat din nou în şa pentru a simbţii din nou libertatea.

Adina: Am asteptat cu nerăbdare acest moment, după această lungă perioadă de izolare, este locul ideal unde ne putem petrece timpul liber şi nu numai, eu vin aici de aproximativ şapte ani, nu îmi imaginez viitorul meu şi ecvestru dar şi de agreement, fără cai şi fără momentele petrecute în acest loc deosebit.

Adina spune că echitaţia înseamnă mai mult de cât un sport nobil al minţii şi al sufletului. De când încalecă şi-a dezvoltat încrederea în sine şi mobilitatea.

Adina: Pentru fiecare calul poate să reprezinte altceva. Curaj, libertate, provocare, iubire, pentru mine în particular, acest sport şi relaţia cu caii mi-au dat în primul rând mult curaj, m-au ajutat să îmi depăşesc multe limite, atât din punct de vedere sportive dar şi din punct de vedere personal.

Pentru început Domeniul va fi deschis doar în weekend, terasele şi restautrantele au rămas în contiunuare închise. Echitaţia te ajută să te relaxezi după o zi stresantă, îţi ridică moralul şi te ajută să îţi modelezi corpul într-un mod armonios.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici