Liderul mondial, Novak Djokovic, s-a retras de la US Open din cauza unei accidentări

Stanislas Wawrinka, locul 23 ATP şi campionul din 2016 de la US Open, s-a calificat, luni dimineaţă, în sferturile de finală ale turneului de la Flushing Meadows, după ce, în setul al treilea al partidei, Novak Djokovic, locul 1 ATP, s-a retras din cauza unei accidentări la umărul stâng.

329 afișări
Imaginea articolului Liderul mondial, Novak Djokovic, s-a retras de la US Open din cauza unei accidentări

Liderul mondial, Novak Djokovic, s-a retras de la US Open din cauza unei accidentări

"Nu vrei să termini niciodată în această manieră un meci. Îmi pare rău pentru Novak. Este un prieten şi un adevărat campion. Am jucat meciuri incredibile de-a lungul carierei. Vreau să încerc să-mi menţin nivelul din acest meci. Am jucat tenis foarte bun şi mă bucur să mă întoc", a declarat Stan Wawrinka, la finalul meciului.

Stan Wawrinka l-a învins astfel pe liderul mondial pentru a cincea oară (scorul direct fiind 21-5 în favoarea lui Novak Djokovic) şi s-a calificat, tot pentru a cincea oară din ultimele şase apariţii, între cei opt jucători de tenis care se vor lupta pentru titlul de la US Open.

Novak Djokovic, care a primit tratament pentru accidentarea la umărul stâng survenită în setul secund, nu mai pierduse în sferturile de finală la Flushing Meadows din 2006, când avea 19 ani.

Stan Wawrinka îl va întâlni în sferturile de finală pe rusul Daniil Medvedev, care l-a eliminat pe germanul Dominik Koepfer.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici