Liderul unei facţiuni a galeriei Steaua: Dacă a fost blat cu Viitorul, a fost între jucători

Liderul galeriei steliste din facţiunea "Old Boys 1947", Horia Enache, apreciază că, "dacă a fost blat între Steaua şi Viitorul, a fost între jucători pe teren şi nu la nivel de antrenori sau de conducere".

486 afișări
Imaginea articolului Liderul unei facţiuni a galeriei Steaua: Dacă a fost blat cu Viitorul, a fost între jucători

Lider galerie Steaua: Dacă a fost blat cu Viitorul, a fost între jucători (Imagine: Gabriel Fluerariu / MediafaxFoto)

"Eu cred că sută la sută nu a fost blat. Steaua e o echipă în vacanţă, şi-a îndeplinit obiectivele. A jucat fără titulari, astfel au evoluat Doru Bratu, Cojocaru sau Filip. E un rezultat normal. Dar dacă a fost ceva, s-au înţeles jucătorii între ei pe teren şi nu la nivel de antrenori sau de conducere. Mai ales că o parte dintre jucătorii Viitorului au făcut junioratul la Steaua", a declarat agenţiei MEDIAFAX, Horia Enache.

El spune că facţiunea "Old Boys 1947" va fi prezentă la sărbătorirea titului de către Steaua. "Ne ducem, vom avea o coregrafie proprie, iar stadionul va fi plin. De şapte ani ne gândim numai la asta", a adăugat Enache.

Presa de specialitate a speculat faptul că meciul Steaua - Viitorul Constanţa, scor 2-5, contând pentru etapa a XXXII-a a Ligii I, ar fi fost aranjat pentru ca formaţia dobrogeană să evite retrogradarea în Liga a II-a.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici