Liga 1 la fotbal: Adrian Mutu, la prima victorie pentru U Craiova 1948

  • Mutu şi-a învins cu 1-0 formaţia pentru care a jucat şi în conducerea căreia a activat.
  • A fost un joc spectaculos în Bănie, decis de reuşita lui Vieira.
  • Dinamo rămâne cu punctele obţine în runda inaugurală.
585 afișări
Imaginea articolului Liga 1 la fotbal: Adrian Mutu, la prima victorie pentru U Craiova 1948

Adrian Mutu

U Craiova 1948, ”echipa lui Mititelu”, a dispus de Dinamo cu 1-0, luni seară, în etapa a doua din Liga 1. Pe arena ”Ion Oblemenco” din Bănie, oltenii au dispus de ”câini” şi au făcut rost de primele punce în actualul sezon.


A marcat Hugo Vieira, în minutul 65, din pasa lui Juan Bauza.

Oltenii au dominat jocul, conducând cu 10-3 la cornere. În schimb, Dinamo a ”dominat” la cartonaşe galbene, capitol la care s-a impus cu 4-2. Au fost avertizaţi Geani Creţu, Andrei Radu, Steliano Filip şi Mihai Eşanu, respectiv Jeremy Huyghebaert şi Hugo Vieira.

Ştiută fiind rivalitatea istorică olteano-bucureşteană, la pauză au avut loc incidentele între cele două galerii.

Cele două formaţii ale Craiovei au făcut schimb de roluri. Dacă în runda inaugurală, CS Universitatea Craiova a învins (1-0 ciu FC Argeş), iar U Craiova 1948 a pierdut (2-3 cu CFR Cluj), în runda a doua, rolurile s-au schimbat: trupa lui Rotaru a cedat cu FCSB, 1-4, iar formaţia lui Mititelu s-a impus cu Dinamo, 1-0.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici