GALERIE FOTO.  Liga 1 la fotbal. FCSB a făcut instrucţie cu Dinamo: 6-0! ”Câinii”, în 10 mai bine de o repriză

  • În etapa a 8-a din Liga 1, FCSB şi-a umilit marea rivală, după ce la pauză conducea cu 4-0, cu 36.147 de spectatori în tribună.
  • În Derby de România, Dinamo a evoluat din minutul 37 în inferioritate numerică, fiind eliminat Steliano Filip, măsura luată de arbitrul de centru Istvan Kovacs fiind socotită exagerată de către analişti.
  • În celălalt meci al zilei de duminică în Liga 1 la fotbal, Gaz Metan Mediaş - FC Voluntari 1-2.
1429 afișări
Imaginea articolului Liga 1 la fotbal. FCSB a făcut instrucţie cu Dinamo: 6-0! ”Câinii”, în 10 mai bine de o repriză

Liga 1 la fotbal. FCSB a făcut instrucţie cu Dinamo: 6-0! ”Câinii”, în 10 mai bine de o repriză

Partida a început sub semnul echilibrului. Totul s-a rupt după primele 25 de minute.

În minutul 26, nou-revenitul Claudiu Keşeru a transformat o lovitură liberă de la marginea careului, trimiţând balonul în vinclu.

Din minutul 37, Dinamo a rămas în 10 oameni, fiind eliminat Steliano Filip. Iar de acolo a existat o singură formaţie.

Octavian Popescu a făcut 2-0 în minutul 43, cu golul cu numărul 3 în acest sezon, după reuşitele din partidele cu Gaz Metan Mediaş şi cu CS Universitatea Craiova.

Apoi, în prelungirile primei reprize (45+3), Vinicius marchează pentru prima oară în triocoul FCSB-ului. Apoi, 45+7, din penalty a punctat şi Andrei Cordea. A fost 4-0 la pauză!

În minutul 55, Valentin Gheorghe a majorat scorul la 5-0 la capătul unei acţiuni personale. În minutul 67, Ricardo Grigore a deviat în propria poartă o minge expediată de Andrei Miron: 6-0. 

Aceasta a fost cea mai mare diferenţă de scor înregistrată în istoria întâlnirilor dintre cele două echipe.

Iar până la final nu s-a mai întâmplat mare lucru, în afara faptului că Ianis Stoica a ratat, în minutul 82, şansa unui 7-0, iar ultraşii dinamovişti n-au mai suportat umilinţa şi au părăsit tribunele Arenei Naţionale.

Dinamo rămâne cu două victorii şi 6 puncte în Liga 1, iar FCSB acumulează 12 puncte, la 9 puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Italianul Dario Bonetti a încercat să surprindă prin folosirea lui Gabi Torje, una dintre cele 8 achiziţii pe care Dinamo a făcut-o în ultima perioadă. Plus Cosmin Matei la mijlocul terenului.

Şi FCSB a replicat cu doi jucători nou-aduşi în pauza competiţională: Claudiu Keşeru şi Valentin Gheorghe. Iar atacantul care nu-şi mai găsea locul la Ludogoreţ Razgrad, campioana Bulgariei, a deblocat tabela, a oferit o pasă de gol şi l-a lăsat pe Cordea să execute lovitura de la 11 metri.

La începutul meciului, fotbaliştii de la Dinamo au intrat cu câini în braţe, după ce, în urmă cu două zile, LPF a anunţat că meciul dintre FCSB şi Dinamo din etapa 8 va fi primul inclus în proiectul „Umple golul din viaţa ta”, pus la cale în colaborare cu CJ Ilfov.

Doar jucătorii lui Dinamo au fost însoţiţi de câini la derby-ul cu FCSB. Vicecampioana a refuzat să intre cu câinii pe gazon, dar nu pentru că nu ar susţine cauza, având în vedere că adversarii sunt supranumiţi „câinii roşii”.

FCSB - Dinamo, echipe de start:

FCSB: A. Vlad - V. Creţu, Miron, Vinicius, Radunovic - Olaru, I. Cristea, Oct. Popescu - A. Cordea, Keşeru, V. Gheorghe
Rezerve: Straton - Haruţ, Şut, Dumiter, I. Stoica, Ov. Popescu, Oaidă, Musi, D. Şerban
Antrenor: Edi Iordănescu

Dinamo: Eşanu - A. Radu, Giafer, R. Grigore, Amzar - Itu, Al. Răuţă, S. Filip - G. Matei, G. Torje, D. Sorescu
Rezerve: P. Iliev - Ehmann, G. Creţu, V. Borcea, Ivanovski, R. Moldoveanu, A. Bani, Cl. Stan, R. Popa
Antrenor: Dario Bonetti
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici