Liga 1. Rezultatele înregistrate duminică, în ultima etapă a sezonului regulat

  • Trei meciuri important pentru stabilirea echipelor din play-off au fost disputate duminică
  • Astra, Viitorul şi Gaz Metan Mediaş au jucat pe teren propriu în ultima etapă din sezonul regulat
275 afișări
Imaginea articolului Liga 1. Rezultatele înregistrate duminică, în ultima etapă a sezonului regulat

Liga 1. Rezultatele înregistrate duminică, în ultima etapă a sezonului regulat

Viitorul lui Gică Hagi a pierdut orice şansă pentru grupa campionatului. Este primul sezon în care constănţenii vor evolua în play-out. Au făcut doar 0-0 cu Chindia Târgovişte.

Astra Giurgiu a făcut 2-2 cu Sepsi Sfântu Gheorghe şi va încheia în primele şase. A fost condusă cu 2-0 la pauză, dar golurile lui Fatai şi Alibec au întors soarta meciului.

Gaz Metan Mediaş a câştigat cu 1-0 pe teren propriu cu Dinamo. Dumitru a marcat singurul gol, în prima repriză, în minutul 14.

Ultima formaţie calificată în play-off este FC Botoşani. Chiar dacă nu au jucat meciul din ultima etapă până acum, moldovenii nu mai au emoţii cu privire la accederea în grupa pentru campionat.

Ultimul meci al sezonului regulat este programat mâine, între Botoşani şi Poli Iaşi, de la ora 20:00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici