Liga 1. Sepsi a adus un antrenor străin care a mai pregătit 8 formaţii româneşti

  • După demiterea lui Leo Grozavu, covăsnenii s-au oprit la italianul Cristiano Bergodi.
  • Interimatul a fost asigurat de antrenorii secunzi Robert Ilyes şi Laszlo Kulcsar.
  • După ce sezonul trecut s-a calificat în Conference League, Sepsi este acum pe 12 în Liga 1, după 11 etape.
411 afișări
Imaginea articolului Liga 1. Sepsi a adus un antrenor străin care a mai pregătit 8 formaţii româneşti

Liga 1. Sepsi a adus un antrenor străin care a mai pregătit 8 formaţii româneşti

Clubul Sepsi Sf. Gheorghe a anunţat, vineri, că a ajuns la un acord cu antrenorul Cristiano Bergodi pentru preluarea conducerii tehnice a echipei din Liga I la fotbal.

"Clubul Sepsi OSK a ajuns la un acord cu Cristiano Bergodi pentru postul de antrenor principal şi urmează ca el să conducă luni, 11 octombrie, primul antrenament oficial la echipa noastră. În vârstă de 56 de ani, Cristiano Bergodi şi-a dat acordul pentru un contract valabil până la sfârşitul sezonului 2021/2022, cu opţiune de prelungire pe încă unul. Îi urăm bun venit şi mult succes noului antrenor al Sepsi OSK, Cristiano Bergodi!", a anunţat Sepsi Sf. Gheorghe printr-un comunicat de presă.

Tehnicianul Cristiano Bergodi a mai pregătit echipe precum Universitatea Craiova, FC Voluntari, Modena, ASA Târgu Mureş, Rapid Bucureşti, Brescia, Pescara, FCSB, Poli Iaşi, CFR Cluj sau FC Naţional.

Italianul îi succede la conducerea tehnică a echipei Sepsi Sfântu Gheorghe lui Leo Grozavu, care a fost demis de conducerea clubului la finalul lunii septembrie. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici