Liga 1. Ultimul meci al etapei a 11-a a adus un gol marcat cu mâna

  • Academica Clinceni şi FC Botoşani au remizat luni seara, în ultimul meci al etapei a 11-a, scor 1-1.
  • Moldovenii rămân pe locul 2 în clasament, în timp ce Academica are doar 3 puncte şi rămâne lanterna Ligii 1 la fotbal.
181 afișări
Imaginea articolului Liga 1. Ultimul meci al etapei a 11-a a adus un gol marcat cu mâna

Ionuţ Chirilă, primul punct cu Academica

FC Botoşani a deschis scorul în minutul 14, în urma unui corner. Papa a preluat cu capul, portarul Dobre a respins în faţă, iar camerunezul Dawa a reluat în poartă.

În minutul 52, şutul de la distanţă al lui De Amorim a trecut puţin pe lângă vinclu, ilfovenii dând primele semne de revenire în joc.

Din minutul 57, FC Botoşani a jucat în 10, după ce Edjouma a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene.

Academica Clinceni a egalat în minutul 77, după o fază controversată. Mingea şutată din marginea careului de Moulin l-a lovit în mână pe Cascini, fiind deviată în poartă (1-1, min. 77).

Aflat la al doilea meci în Liga 1 cu Ionuţ Chirilă pe bancă, Academica a obţinut al 3-lea punct din 11 etape şi se află pe ultimul loc în Liga 1. De partea cealaltă, FC Botoşani ocupă în continuare locul secund, la opt puncte distanţă de CFR Cluj şi unul singur avans faţă de FCSB.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici