Liga 1: Voluntari, victorie clară iar Sepsi şi Hermanstadt remizează după două goluri spectaculoase

434 afișări
Imaginea articolului Liga 1: Voluntari, victorie clară iar Sepsi şi Hermanstadt remizează după două goluri spectaculoase

Liga 1: Voluntari, echipă antrenată de Mihai Teja(foto) victorie clară iar Sepsi şi Hermanstadt remizează după două goluri spectaculoase

Liga I a revenit după pandemie cu meciul FC Voluntari - Academica Clinceni, contând pentru play-out. Voluntari, echipă antrenată de Mihai Teja(foto), a învins cu 3-0, goluri Simonovski, Tudorie şi Santos(autogol) după un meci pe care l-a dominat, iar cei de la Clinceni nu au pus prea mari probleme.

Al doilea meci al serii a fost Sepsi-Hermannstadt, golurile fiind marcate de Fulop pentru gazde, respectiv Yazalde. Cu toate tensiunile provenite din preluarea echipei din Sibiu de către Ana Maria Prodan, scorul a fost egal, ambele echipe reuşind câte un gol spectaculos.

Confruntarea din play-off Universitatea Craiova - FC Botoşani a fost amânată din cauza unui caz de coronavirus la gruparea oaspete.

A fost amânat şi meciul Dinamo - Chindia Târgovişte.

Campionatul României a fost întrerupt din 12 martie, ca urmare a pandemiei de coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici