Liga Campionilor: Club Brugge zdrobeşte Porto cu 4-0 pe Dragao. Lewandowski învins de fosta echipă

  • Lewandowski nu a reuşit marţi seara să impresioneze în întâlnirea cu Barcelonei cu fosta sa echipă, Bayern Munchen, în ciuda faptului că a avut câteva ocazii importante.
  • Club Brugge a furnizat surpriza zilei, învingând cu 4-0, în deplasarea de la Porto.
930 afișări
Imaginea articolului Liga Campionilor: Club Brugge zdrobeşte Porto cu 4-0 pe Dragao. Lewandowski învins de fosta echipă

Sursa foto: Profimedia

Liga Campionilor a continuat marţi cu faza grupelor, etapa a doua, cu primele 7 meciuri, având cap de afiş confruntarea de pe Allianz Arena, dintre Bayern Munchen şi Barcelona.

Rezultatele înregistrate s-au încadrat în calcului hârtiei, cu excepţia victoriei surprinzătoare, mai ales din perspectiva scorului, obţinută de Club Brugge în Portugalia, acolo unde cealaltă echipă lusitană, Sporting, a învins pe Tottenham cu 2-0.

Aproape de o surpriză a fost Ajax, Liverpool reuşind golul victoriei pe teren propriu cu 2-1, abia în minutul 89, Matip marcând primul său gol în Liga Campionilor pentru cormorani.

Inter nu a avut probleme în deplasare la outsidera Plzeň, în timp ce Leverkusen a marcat şi ea două goluri, echipei lui Cholo Simeone.

Un rezultat parţial surprinzător a furnizat, judecând după cotele de la casele de pariuri, şi Eintracht, care a învins la limită pe OM, pe Vélodrome, având chiar şi un gol anulat.

 

Plzeň - Inter 0-2 (0-1)
Dzeko 20, Dumfries 70 (Bucha 64 cartonaş roşu)

Sporting CP vs Tottenham 2-0 (0-0)
Paulinho 90, Gomez 90+3

Liverpool vs Ajax 2-1 (1-1)
Salah 17, Matip 89/Kudus 27

Porto vs Club Brugge 0-4 (0-1)
Jutgla 15 penalty, Sowah 47, Skov Olsen 52, Nusa 84

Leverkusen vs Atlético 2-0 (0-0)
Andrich 84, Diaby 87

Bayern vs Barcelona 2-0 (0-0)
Hernandez 50, Sane 54

Marseille vs Frankfurt 0-1 (0-1)
Lindstrom 43

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici