Liga Campionilor: Cu Stanciu integralist, Slavia Praga a fost învinsă de Ferencvaros Budapesta

  • Slavia Praga a încasat două goluri în capitala Ungariei, dar are şansa revanşei peste o săptămână.
  • Mijlocaşul român Nicolae Stanciu a fost titular în partida de la Budapesta.
  • Câştigătoarea acestei duble va da peste CFR Cluj în play-off-ul Ligii, dacă ardelenii vor trece de Young Boys Berna.
471 afișări
Imaginea articolului Liga Campionilor: Cu Stanciu integralist, Slavia Praga a fost învinsă de Ferencvaros Budapesta

Nicolae Stanciu

În Ungaria, Ferencvaros Budapesta a trecut miercuri seară, cu 2-0, de Slavia Praga, în manşa-tur din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor la fotbal. Au punctat David Zima (44 - autogol) şi Igor Kharatin (50 - penalty).

Românul Nicolae Stanciu a fost titular şi integralist la campioana Cehiei, condusă de pe margine de antrenorul Jindrich Trpisovsky. Returul va avea loc peste o săptămână, la Praga.

Stanciu a fost, în această vară, în mijlocul unor discuţii privind transferul la Galatasaray Istanbul. Până la urmă, cehii, nemulţumiţi de suma de transfer, nu l-au lăsat să plece la Galata, unde a ajuns un alt român, Alexandru Cicâldău.

Echipa care se va califica mai departe din această dispută va da pesste învingătoarea dublei CFR Cluj - Young Boys Berna (1-1 în tur).

Dacă va fi eliminată de elveţieni, CFR va da piept în play-off-ul Europa League cu pierzătoarea dintre Steaua Roşie Belgrad şi Sheriff Tiraspol (1-1 în tur).

În celelalte meciuri ale serii de miercuri, în preliminariile Ligii Campionilor s-au înregistrat rezultatele Dinamo Zagreb - Legia Varşovia 1-1 şi Spartak Moscova - Benfica Lisabona 0-2.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ungaria

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici