LIGA CAMPIONILOR la handbal - Neînţelegeri între Oltchim şi ETO Gyor privind meciul retur. Berbecaru: Am depus un nou memoriu la EHF

Preşedintele CS Oltchim, Petre Berbecaru, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că a depus un nou memoriu către EHF, în care solicită modificarea datei meciului retur din semifinalele Ligii Campionilor, cu formaaţia Gyor ETO.

499 afișări
Imaginea articolului LIGA CAMPIONILOR la handbal - Neînţelegeri între Oltchim şi ETO Gyor privind meciul retur. Berbecaru: Am depus un nou memoriu la EHF

LIGA CAMPIONILOR la handbal - Neînţelegeri între Oltchim şi ETO Gyor privind meciul retur. Berbecaru: Am depus un nou memoriu la EHF (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

"Acum câteva minute am trimis un nou memoriu la EHF, în care ne susţinem poziţia şi nu suntem de acord cu data de 11 aprilie, pentru partida retur cu Gyor, aprobată de EHF, la doar cinci zile după cea tur, de la noi. Le-am exemplificat în memoriu inclusiv titlurile din presa română pe acest subiect, am făcut cerere de respectare a datelor oficiale, de 13 sau 14 aprilie şi am invocat un motiv în plus. Ungaria nu are doar sala de la Veszprem cu capacitate mare. Mai sunt la Budapesta două, la Pecs, la Szeged, la Debrecen... De ce Gyor doreşte neapărat Veszprem, când aceea e ocupată la data returului? Nu ni se pare corect deloc. Am propus să inversăm turul cu returul, dar au luat foc, nici să n-audă. Că doresc returul la ei acasă. Pentru noi ar fi fost perfect, puteam juca în faţa a 14.000 de fani. Aşteptăm răspunsul de la EHF la acest al doilea memoriu. În primul rând, dincolo de oboseala fetelor şi distanţa mică dintre cele două meciuri, echipa nostră va fi privată de susţinători. Cine îşi poate lua două zile libere de la serviciu în mijlocul săptămânii, doar pentru că Gyor nu acceptă altă sală şi altă dată?", a spus Berbecaru.

EHF a publicat marţi seară pe site-ul oficial datele jocurilor din semifinalele Ligii Campionilor. Manşa tur, în această variantă, ar avea loc 6 aprilie, la Râmnicu Vâlcea, iar cea retur, în 11 aprilie, la Veszprem.

Ungurii au cerut devansarea meciului retur, din 13 sau 14, în 11, deoarece sala din Veszprem este ocupată cu o expoziţie, chiar în intervalul oficial al returului cu Oltchim. EHF a aprobat solicitarea fără a ţine cont de protestele echipei Oltchim, care a înaintat şi marţi un memoriu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici