Liga Campionilor | Tottenham a învins Real Madrid, scor 3-1, şi a obţinut calificarea în optimi. Rezultatele serii şi marcatorii

Tottenham Hotspur a învins, miercuri, pe stadionul Wembley, cu scorul de 3-1, campioana Europei, Real Madrid, în etapa a patra a grupei H din Liga Campionilor, şi şi-a asigurat calificarea în optimile de finală ale competiţiei.

2424 afișări
Imaginea articolului Liga Campionilor | Tottenham a învins Real Madrid, scor 3-1, şi a obţinut calificarea în optimi. Rezultatele serii şi marcatorii

Liga Campionilor | Tottenham a învins Real Madrid, scor 3-1, şi a obţinut calificarea în optimi. Rezultatele serii şi marcatorii

Dele Alli, în minutele 27 şi 56, şi Christian Eriksen, în minutul 65, au marcat golurile învingătorilor. Pentru oaspeţi a punctat Cristiano Ronaldo, în minutul 80.

Formaţia britanică este prima în grupa H, cu 10 puncte, şi este calificată matematic în următoarea fază a Ligii Campionilor, cu două runde rămase de desfăşurat. Real Madrid, deţintăoarea trofeului, ocupă locul secund, cu şapte puncte, urmată de Borussia Dortmund şi APOEL Nicosia, cu câte două puncte.

Manchester City este cealaltă echipă care şi-a asigurat, miercuri, prezenţa în optimi, după ce s-a impus, în deplasare, cu scorul de 4-2, în faţa celor de la Napoli. 12 puncte a acumulat echipa pregătită de Josep Guardiola, din tot atâtea posibile în grupa F. Şahtior Doneţk se află pe poziţia a doua în această grupă, cu nouă puncte, iar Napoli are trei puncte şi este a treia. Feyenoord este ultima, fără vreun punct acumulat.

Tottenham Hotspur şi Manchester City li se alătură, astfel, formaţiilor care au obţinut marţi accederea în runda următoare, Paris Saint-Germain şi Bayern Munchen.

Rezultatele înregistrate, miercuri, în grupele Ligii Campionilor:

Grupa E:

FC Sevilla - Spartak Moscova 2-1 (Lenglet 30', Banega 60' / Ze Luis 78')

Liverpool - Maribor 3-0 (Salah 49', Can 64', Sturridge 90')

Grupa F:

Napoli - Manchester City 2-4 (Insigne 21', Jorginho 62' / Otamendi 34', Stones 48', Aguero 69', Sterling 90+2')

Şahtior Doneţk - Feyenoord 3-1 (Ferreyra 14', Marlos 17', 67'/Jorgensen 12')

Grupa G:

Beşiktaş - AS Monaco 1-1 (Tosun 51'/Lopez 45+1')

FC Porto - RB Leipzig 2-1 (Herrera 13', Pereira 62' / Werner 48')

Grupa H:

Tottenham - Real Madrid 3-1 (Alli 27', 56', Eriksen 65' / Ronaldo 80')

Borussia Dortmund - APOEL Nicosia 1-1 (Guerreiro 29' / Pote 52')

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici