Liga Europa: Cicâldău a marcat pentru Galatasaray, iar turcii s-au calificat mai departe

693 afișări
Imaginea articolului Liga Europa: Cicâldău a marcat pentru Galatasaray, iar turcii s-au calificat mai departe

Liga Europa: Cicâldău a marcat pentru Galatasaray, iar turcii s-au calificat mai departe

Internaţionalul român Alexandru Cicâldău a deschis scorul, joi seară, în minutul 12 al meciului Galatasaray Istanbul - Olympique Marseille, scor 4-2, din etapa a 5-a contând pentru Grupa C din Liga Europa de fotbal. Românul, avertizat cu cartonaş galben în minutul 36, a fost înlocuit în minutul 51 cu Olimpiu Moruţan, celălalt român de la trupa Cim Bom Bom.

Cu o rundă rămasă de jucat, Gatala este liderul grupei, cu 11 puncte, fiind urmată de Lazio Roma - 8 puncte, şi nu mai poarte pierde calificarea. Gruparea italiană a învins la Moscova, 3-0 cu Lokomotiv. Românul Ştefan Radu a fost „rezervă” nefolosită la oaspeţi.

Tot joi seară în Europa, Slavia Praga a trecut acasă de Feyenoord, scor 2-2, în Conferencea League. La campioana Cehiei, Nicolae Stanciu a fost titular. În clasament, Slavia este pe locul 2, cu 7 puncte. Olandezii sunt lideri, cu 11 puncte.

În Conferencea League, Slovan Bratislava - PAOK Salonic 0-0. Echipa românilor Lucescu jr. şi Mitriţă (a intrat pe teren în minutul 86) ocupă locul 3, cu 8 puncte, la fel ca şi Slovan. Liderul FC Copenhaga are 12 puncte. Licolnn, din Gibraltar, este ultima, cu 0 puncte. Din grupele de Conferencea League, mai departe merg doar primele două clasate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici