Liga Europa: Marseille, Salzburg, Atletico şi Arsenal s-au calificat în semifinale

Olympique Marseille, FC Salzburg, Atletico Madrid şi Arsenal Londra s-au calificat, joi, în semifinalele Europa League. Tragerea la sorţi are loc vineri, 13 aprilie, la ora 14:00, după cea pentru Liga Campionilor.

411 afișări
Imaginea articolului Liga Europa: Marseille, Salzburg, Atletico şi Arsenal s-au calificat în semifinale

Liga Europa: Marseille, Salzburg, Atletico şi Arsenal s-au calificat în semifinale

Marseille a câştigat cu 5-1 deşi în tur pierduse cu 1-0, Salzburg a reuşit cea mai mare surpriză a serii. Austrieicii au învins cu 4-1 pe teren propriu şi au întors un 2-4 din Italia. Salzburg s-a calificat datorită golurilor din deplasare.

Sporting a învins Atletico Madrid cu 1-0, insuficient însă pentru a obţine calificarea în semifinalele Europa League. Formaţia lui Diego Simeone a câştigat cu 2-0 pe Wanda Metropolitano. ŢSKA Moscova şi Arsenal au remizat în Rusia, 2-2, dar londonezii lui Arsene Wenger au mers mai departe datorită rezultatului din tur, 4-1 pe Emirates Stadium.

Toate rezultatele serii:

Olympique Marseille - RB Leipzig 5-2 (Mitroglou 6, Sarr 9, Thauvin 38, Payet 60, Sakai 90+5 / Bruma 2, Augustin 55) (în tur 0-1)

FC Salzburg - Lazio 4-1 (Dabbur 56, Haidara 72, Hwang 74, Lainer 76 / Immobile 55) (în tur 2-4)

Sporting Lisabona - Atletico Madrid 1-0 (Montero 28) (în tur 0-2)

ŢSKA Moscova - Arsenal 2-2 (Chalov 39, Nababkin 50 / Welbeck 75, Ramsey 90+2) (în tur 1-4)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici