LIGA I: DINAMO a învins RAPID, scor 2-1, într-un meci restanţă din etapa a IV-a

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), formaţia Rapid Bucureşti, într-un meci restanţă din etapa a IV-a a Ligii I disputat pe Arena Naţională şi în care "alb-roşii" au revenit de la 0-1.

1105 afișări
Imaginea articolului LIGA I: DINAMO a învins RAPID, scor 2-1, într-un meci restanţă din etapa a IV-a

LIGA I: DINAMO BUCUREŞTI - RAPID, SCOR 2-1 - LIVE (Imagine: Marius Dobrescu/Mediafax Foto)

Au marcat: Alexe '45, '62 (penalti) / Pancu '30.

Minutul 90: Meciul se încheie cu victoria formaţiei Dinamo, scor 2-1.

Minutul 62: Dinamo preia conducerea pe tabela de marcaj, scor 2-1. Curtean a executat o lovitură liberă de la 18 metri, Grigorie a plonjat din zid în calea balonului şi l-a respins cu mâna. Balaj a dictat penalti, care a fost transformat de Alexe.

Minutul 46: A început repriza a doua.

Minutul 45: PAUZĂ

Minutul 45: Dinamo egalează în ultimul minut al primei reprize. Alvarez a centrat pe jos de pe partea dreaptă, Pecanha a respins până la Alexe, care a preluat balonul şi l-a şutat în poartă de la 2-3 metri.

Minutul 30: Rapid deschide scorul pe Arena Naţională. Teixeira îi trimite lui Pancu în faţa porţii, iar căpitanul rapidiştilor împinge mingea din cinci metri pe langă Bălgrădean.

Echipele de start:

Dinamo Bucureşti: Bălgrădean - L. Rus, Luchin, D. Grigore, Pulhac - C. Munteanu - Alvarez (Koulibaly '90+3), Boubacar, C. Matei (Ţucudean '74), Curtean - Alexe (Nica '84). Antrenor: Dario Bonetti.

Rapid: Pecanha - Voicu, Oros, Glauber, Bozovici - Roman (Grigorie '46), Teixeira, N. Grigore, Milisavljevici (Herea '55) - Pancu, Ioniţă (Ilijoski '70). Antrenor: Marian Rada.

Cartonaşe galbene: Alexe '63 / Teixeira '20, Voicu '60, Grigorie '61, Pancu '65, Ilijoski '88.

Arbitri: Cristian Balaj - Zoltan Szekely, Vasile Marinescu - Dragoş Istrate;

Observatori: Aron Huzu, Claudiu Popa;

Suporterii dinamovişti de la Peluza Nord au afişat bannere cu mesajele: "Mareşale Antonescu, românii adevăraţi nu te vor uita" şi "Duşmanii voştri numărul 1, limba română şi săpunul".

În minutul 65, Pancu a primit cartonaşul galben pentru o simulare în careu, moment în care un fan rapidist a aruncat o tobă de la inelul superior al Peluzei Sud.

Meciul ar fi trebuit să se dispute la mijlocul lunii august, dar atunci Dinamo a jucat un meci amical cu FC Barcelona.

La acestă partidă au asistat 16.037 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici