Liga I la fotbal, Sepsi - FCSB 2-2, după 2-0 pentru gazde. S-a mărit distanţa liderul CFR Cluj faţă de bucureşteni

  • După o primă repriză seacă în goluri, partea secundă a avut goluri şi dramatism.
  • La Sf. Gheorghe, Sepsi conducea cu 2-0 în minutul 71. Oaspeţii au egalat în prelungiri.
  • CFR Cluj are un avans de 3 puncte în frunte (48, faţă de 45 de puncte).
1168 afișări
Imaginea articolului Liga I la fotbal, Sepsi - FCSB 2-2, după 2-0 pentru gazde. S-a mărit distanţa liderul CFR Cluj faţă de bucureşteni

Liga I la fotbal, Sepsi - FCSB 2-2, după 2-0 pentru gazde. S-a mărit distanţa bucureştenilor faţă de liderul CFR Cluj

Meci spectaculos la Sf. Gheorghe, duminică seară în runda a 8-a din play-off a Ligii 1 la fotbal.

Prima repriză n-a produs emoţii şi nici reuşite pe tabela de marcaj.
Sepsi a condus cu 2-0 în minutul 71, după ce reuşise să deschidă scorul în minutul 68, dar a fost egalată în cel de-al doilea minut de prelungiri de golgheterul campionatului, Florin Tănase.

Urmarea a rezultatului, campioana en-titre, CFR Cluj, care în această rundă s-a impus la Craiova, are 3 puncte avans, cu două runde rămase de jucat.

La egalitate de puncte la final, CFR Cluj este campioană, după ce FCSB a beneficiat de rotunjirea punctelor, la intrarea în play-off.

În ultima rundă se joacă meciul CFR Cluj - FCSB. Până atunci, CFR evoluează la Botoşani, iar FCSB are meci cu Craiova.

”Doar o minune ne mai poate aduce titlul. Cu Sepsi, n-am avut bărbaţi în echipă”, a comentat, la Digi Sport, Gigi Becali, patronul FCSB. ”La mine, fotbalul este o afacere. Vreau să fac bani”, şi-a expus, încă o dată, politica Becali.

Sepsi - FCSB 2-2
Petrila 69, A. Dumiter 71 / Buziuc 81, Fl. Tănase 90+2

Sepsi: Niczuly - Aganovic, Ninaj, B. Mitrea, M. Ştefănescu - Fofana, Vaşvari - Dumiter, Eder Gonzalez, N. Păun - Safranko
Rezerve: Antrenor: J. Fernandez - Tincu, L. Kovacs, Purece, Petrila, Csiser, N. Tamas, Golofca, L. Fulop
Antrenor: Leo Grozavu

FCSB: Straton - V. Creţu, I. Cristea, Ov. Popescu, Radunovic - Oaidă, D. Nedelcu, D. Olaru - Moruţan, Fl. Tănase, Oct. Popescu
Rezerve: A. Vlad - Vînă, Buziuc, Ov. Perianu, A. Musi, Ciuciulete, Fulga, A. Niţă
Antrenor: Toni Petrea

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici