Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat că va începe o colaborare cu Liga Spaniolă

Liga Profesionistă de Fotbal din România a anunţat, joi, prin intermediul site-ului oficial, colaborarea cu Liga Spaniolă de Fotbal. În august va fi semnată o convenţie între cele două foruri, prin care LPF se va alinia la o serie de practici care să ajute fotbalul profesionist din România.

142 afișări

”Prin acest parteneriat, LPF oferă cluburilor din Liga 1 posibilitatea de acces exclusiv la expertiza şi experienţa cluburilor din prima ligă spaniolă în domenii precum: concepte de comercializare (bilete, produse promoţionale), securitate, organizare meciuri, scouting sau şcoli de juniori”, spune Robert Pongracz, vicepreşdinte LPF, într-un comunicat dat astăzi publicităţii.

Pongracz a lucrat, de altfel, pentru Liga Profesionistă Spaniolă de Fotbal, între 2007 şi 2013, unde a fost responsabil cu relaţiile internaţionale.

LPF şi-a propus pentru acest an îmbunătăţirea relaţiilor cu departamentele de marketing ale cluburilor din Liga 1, dar şi adoptarea unor măsuri prin care să crească valoarea comercială a meciurilor televizate. În acest scop, la începutul lunii august, va avea loc o întâlnire cu toţi reprezentanţii departamentelor de marketing ale cluburilor. Vor fi discutate strategia şi proiectele ce vor fi implementate în sezonul competiţional care începe mâine.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici