Liga Zimbrilor a ajuns la final. Dinamo Bucureşti a primit medaliile de campioană după meciul cu Steaua Bucureşti

Liga Zimbrilor a ajuns marţi la final, cu meciurile din etapa a 30-a a campionatului naţional de handbal masculin. Dinamo Bucureşti este pentru a 5-a oară consecutiv campioana României, în ultima etapă învingând eterna rivală, Steaua Bucureşti, cu 27-24.

166 afișări
Imaginea articolului Liga Zimbrilor a ajuns la final. Dinamo Bucureşti a primit medaliile de campioană după meciul cu Steaua Bucureşti

Foto: Academia de Handbal Dinamo

Handbaliştii de la Dinamo Bucureşti au primit marţi medaliile de campioni naţionali, la capătul meciului cu Steaua Bucureşti. Dinamo a obţinut cel de al 17-lea titlu din istoria clubului şi al 5-lea consecutiv, în condiţiile în care în sezonul 2019-2020 nu a fost decernat titlul, din cauza pandemiei.

Locul 2 în clasament a fost obţinut de Potaissa Turda, care a învins în ultima etapă pe Minaur Baia Mare cu 30-26, devansând pe HC Dobrogea Sud Constanţa, care a terminat pe locul 3.

Handbalul masculin continuă cu Cupa României, ale cărui prime 3 faze vor avea loc la finalul lunii, între 24 şi 30 mai, urmate deTurneul Final Four, programat pe 29-30 mai.

Rezultatele etapei a 30-a:

  • CSM Reşiţa - Magnum Botoşani 31-30,
  • CSM Focşani - CSM Făgăraş 32-22,
  • HC Dobrogea Sud Constanţa - HC Buzău 30-27,
  • Poli Timişoara - CSU Suceava 34-30,
  • Minaur Baia Mare - Potaissa Turda 26-30,
  • Steaua Bucureşti - Dinamo Bucureşti 24-27,
  • CSM Bucureşti - CSM Bacău 28-28.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici