Lindsey Vonn a schiat cu o fractură la genunchi

Schioarea din Statele Unite, Lindsey Vonn, a concurat, duminică, în etapa de Cupa Mondială din Andorra, deşi a suferit o fractură la genunchi cu o zi înainte.

356 afișări
Imaginea articolului Lindsey Vonn a schiat cu o fractură la genunchi

Lindsey Vonn a schiat cu o fractură la genunchi (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ Hepta)

Sportiva de 31 de ani s-a accidentat, sâmbătă, şi a purtat o proteză. Înainte de cursa de duminică, Vonn a avut nevoie de intervenţia doctorului pentru a-i extrage lichid din genunchiul accidentat. "Analiza RMN arată o fractură destul de importantă în platoul tibial. Ligamentele arată destul de bine", a scris schioarea pe pagina ei de Instagram.

În ciuda accidentării, Vonn a stabilit cel mai rapid timp în manşa de Super-G şi a terminat pe locul 13 în proba combinată.

"Nimeni nu poate să-mi spună acum că sunt o pămpăloaică", a scris Vonn pe Twitter, la finalul zilei.

Lindsey Vonn continuă să conducă în ierarhia Cupei Mondiale, iar avantajul său este de 28 de puncte. Sportiva este în căutarea celui de-al 5-lea titlu mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici