Lionel Messi i-a rupt mâna unui spectator în meciul cu Villareal

În prima repriză a meciului de la Villareal, un suporter aflat în spatele porţii lui Asenjo a fost lovit de o minge şutată de Lionel Messi. Suporterul a ajuns la spital cu mâna ruptă.

1432 afișări
Imaginea articolului Lionel Messi i-a rupt mâna unui spectator în meciul cu Villareal

Lionel Messi i-a rupt mâna unui spectator în meciul cu Villareal (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

În minutul 15 al partidei dintre Villareal şi FC Barcelona, atacantul Lionel Messi a încercat să înscrie cu un şut din afara careului, însă mingea nu a prins cadrul porţii apărate de Sergio Asenjo, s-a dus în tribune şi a lovit un spectator.Tânăra ghinionstă, care se afla în spatele porţii gazdelor, a încercat, la început să rămână pe scaun însă i s-a făcut rău şi a fost nevoie de intervenţia rapidă a medicilor.

Aceştia au luat-o pe tânără din tribune şi i-au acordat primele îngrijiri medicale la cabinetul de la stadion. Verdictul final a venit ceva mai târziu, la spitalul din Villareal, acolo unde doctorii au diagnosticat-o cu fractură.

Imediat după ce au aflat despre incident, oficialii clubului FC Barcelona au luat imediat legătura cu tânăra şi au asigurat-o că va primi tot ajutorul de care are nevoie. Mai mult, Raquel a primit invitaţia de asista la orice meci doreşte pe Camp Nou şi va primi şi un tricou cu semnătura lui Lionel Messi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici