Lionel Messi îi linişteşte pe fanii Barcelonei: "Nu voi mai juca la alt club decât Newell's Old Boys"

Atacantul de la FC Barcelona, Lionel Messi, a declarat că nu va pleca de la campioana Europei, decât în ţara natală, la Newell's Old Boys, anunţă Sport.es.

538 afișări
Imaginea articolului Lionel Messi îi linişteşte pe fanii Barcelonei: "Nu voi mai juca la alt club decât Newell's Old Boys"

Lionel Messi îi linişteşte pe fanii Barcelonei: "Nu voi mai juca la alt club decât Newell's Old Boys"

Echipa argentiniană este clubul la care Lionel Messi a evoluat când era copil. Presa internaţională a speculat că Lionel Messi este dorit cu insistenţă, din vară, de antrenorul Pep Guardiola la Manchester City. Argentinianul a dezvăluit, pentru publicaţia spaniolă Sport.es, că nu o va părăsi pe Barcelona decât pentru a evolua în ţara natală: "Nu există posibilitatea ca eu să mai joc pentru un alt club cu excepţia lui Newell's", a spus Messi.

Messi şi-a făcut debutul neoficial pentru prima echipă în meciul cu F.C. Porto pe 15 noiembrie 2003 (la 16 ani şi 145 de zile). La mai puţin de un an distanţă şi-a făcut debutul în campionat cu RCD Espanyol pe 16 octombrie 2004 (la 17 ani şi 114 zile), devenind al treilea cel mai tânăr jucător care a evoluat pentru FC Barcelona şi cel mai tânăr jucător de club care a jucat în La Liga (record doborât de coechiperul său Bojan Krkić în septembrie 2007). A marcat primul gol pentru echipa mare împotriva Albacete Balompié pe 1 mai 2005, când avea 17 ani, 10 luni şi 7 zile, devenind cel mai tânăr jucător autor al unui gol în campionatul Spaniei.

Lionel Messi a marcat trei goluri în dubla manşă cu Arsenal din optimile Ligii Campionilor. Prin reuşita de aseară, în victoria cu scorul de 3-1 de pe stadionul Camp Nou, argentinianul a ajuns la reuşita cu numărul 83 în cea mai importantă competiţie europeană intercluburi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici