Lionel Messi şi Joao Felix, implicaţi într-o altercaţie. De la ce a pornit conflictul

Lionel Messi a intrat, joi, într-un conflict cu Joao Felix, în timpul meciului Barcelona - Atletico Madrid, scor 2-3, din Supercupa Spaniei.

1559 afișări
Imaginea articolului Lionel Messi şi Joao Felix, implicaţi într-o altercaţie. De la ce a pornit conflictul

La pauza partidei dintre Barcelona şi Atletico Madrid, din Supercupa Spaniei, încheiată cu scorul de 2-3, Joao Felix a fost deranjat de Jordi Alba, după ce spaniolul l-a atins ironic cu degetul pe faţă. Portughezul a răspuns la gestul lui Alba, lovindu-l peste mână.

Gerard Pique a încercat să intervină, însă Lionel Messi a fost cel care l-a abordat pe Felix, tânărul nefiind intimidat de vedeta Barcelonei. Conflictul a fost aplanat de Busquets şi de Suarez, uruguayanul mustrându-l pe jucătorul lui Atletico. De partea lui Felix, a intervenit Stefan Savic care l-a pus la punct pe Luis Suarez.

În urma altercaţiei, nimeni nu a primit cartonaşul roşu, doar Suarez şi Savic au văzut cartonaş galben.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici