Lionel Scaloni, selecţioner Argentina: jucătorii îşi dau şi pielea pentru tricoul Argentinei

Argentina s-a răzbunat pe Brazilia şi a câştigat amicalul de vineri, 15 noiembrie, cu scorul de 1-0. Victoria a adus-o Lionel Messi, jucătorul care a acuzat Confederaţia Sud-americană de Fotbal de corupţie şi că a favorizat-o pe Brazilia în competiţie.

39 afișări
Imaginea articolului Lionel Scaloni, selecţioner Argentina: jucătorii îşi dau şi pielea pentru tricoul Argentinei

Lionel Scaloni, selecţioner Argentina: jucătorii îşi dau şi pielea pentru tricoul Argentinei

La finalul partidei, selecţionerul Argentinei, Lionel Scaloni, a vorbit la superlativ de jucătorii lui.

În prima repriză au fost lucruri care trebuie să fie îmbunătăţite, dar în partea a doua mi-a plăcut ce am văzut. Rezultatul este important, dar cel mai important este că au jucat mulţi jucători şi că o pot face în continuare. A fost un meci diferit faţă de cel din Copa America. Am îmbunătăţit jocul, iar băieţii a evoluat bine.

Mai mult de atât, pot să spun că jucătorii îşi dau şi pielea pentru tricoul Argentinei şi toţi joacă bine. Echipa a început să reacţioneze, a câştigat contra Braziliei, dar lucrul cel mai bun este cum s-au derulat lucrurile între ei pe teren", a spus Lionel Scaloni, la finalul meciului.

Următorul meci al Argentinei va fi contra formaţiei Uruguay, care nu se ştie dacă se va putea juca. Partida era programată luni, 18 noiembrie, în Tel Aviv, dar din cauza situaţiei extrem de tensionate din regiune s-ar putea anula.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici