Lista fotbaliştilor doriţi de Juventus a ajuns în presă

Transferurile puse la cale de Juventus au fost descoperite de Il Tempo. Italienii au aflat că torinezii au pe listă 4 fotbalişti, toţi din Italia.

225 afișări
Imaginea articolului Lista fotbaliştilor doriţi de Juventus a ajuns în presă

Lista fotbaliştilor doriţi de Juventus a ajuns în presă

Aceştia sunt Cristian Romero (20 de ani, fundaş central, Genoa), Sandro Tonali (18 ani, mijlocaş central, Brescia), Federico Chiesa (21 de ani, mijlocaş dreapta, Fiorentina) şi Nicolo Zaniolo (19 ani, mijlocaş ofensiv, AS Roma). Jurnaliştii au pus mâna pe hârtia lui Juventus în urma unei greşeli comise de Fabio Pratici, directorul sportiv al clubului. Acesta a luat masa la un restaurant din Milano şi deşi lista a fost ruptă şi aruncată la gunoi, a fost recuperată de angajaţii localului, iar ulterior a ajuns pe mâna celor de la Il Tempo.

Cei 4 fotbalişti ar putea să o coste pe Juventus 130 de milioane de euro, dacă sumele cerute de cluburile deţinătoare vor fi echivalente cu valorile apreciate de campioana Italiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici