Liverpool, avans de 19 puncte în fruntea Premier League, după victoria cu West Ham, scor 2-0

Liverpool a câştigat partida restantă de pe terenul lui West Ham United, contând pentru etapa cu numărul 18 din Premier League, miercuri, scor 2-0, şi a ajuns la un avans de 19 puncte faţă de ocupanta locului secund, Manchester City.

193 afișări
Imaginea articolului Liverpool, avans de 19 puncte în fruntea Premier League, după victoria cu West Ham, scor 2-0

Liverpool, avans de 19 puncte în fruntea Premier League, după victoria cu West Ham, scor 2-0

Liverpool a deschis scorul în minutul 35, prin egipteanul Mohamed Salah, care a transformat o lovitură de la 11 metri obţinută de Divock Origi. Scorul final a fost stabilit de Alex Oxlade-Chamberlain, în minutul 52, mijlocaşul punctând după ce a fost lansat pe contraatac de Salah.

În urma acestei victorii, Liverpool a acumulat 70 de puncte în primele 24 de etape din Premier League şi are un avans de 19 puncte faţă de ocupanta locului secund, Manchester City. De partea cealaltă, West Ham rămâne în apropierea locurilor retrogradabile, clasându-se pe poziţia 17, cu 23 de puncte.

Liverpool are şanse mari să obţină primul său titlu din istoria Premier League. Echipa pregătită de Jurgen Klopp a avut un parcurs extraordinar în acest sezon, acumulând 23 de victorii şi o remiză în cele 24 de partide jucate până în prezent.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici