Liverpool remiză cu Newcastle, pe teren propriu. Oaspeţii au egalat în prelungiri

  • Liverpool şi Newcastle au remizat sâmbătă, scor, 1-1, într-o partidă contând pentru etapa a 33-a din Premier League.
  • Golul egalizator al oaspeţilor a fost marcat în minutele suplimentare ale partide,i de Joseph Willock.
68 afișări
Imaginea articolului Liverpool remiză cu Newcastle, pe teren propriu. Oaspeţii au egalat în prelungiri

Liverpool remiză cu Newcastle

Final dramatic de partidă, sâmbătă după-amiază pe Anfield, Liverpool fiind egalată de două ori, în minutele suplimentare ale partidei cu Newcastle.

Cormoranii deschiseseră scorul, prin Salah, în minutul 3 al meciului, şi părea că Liverpool îşi va confirma statutul de favorită. Newcastle a replicat însă curajos şi a avut chiar şi un gol anulat, în timp ce gazdele au trecut de două ori pe lângă majorarea scorului prin Sadio Mane şi Diogo Jota.

În repriza secundă, portarul Martin Dubravka le refuză golul gazdelor în trei rânduri. În minutul 90+2, Callum Wilson egalează, însă golul este anulat pe motiv de offside, după o îndelungă analiză a fazei, cu ajutorul sistemului VAR.

La faza imediat următoare, Joseph Willock reuşeşte să marcheze cu noroc, după ce şutul să din interiorul careului a fost uşor deviat.

S-a încheiat 1-1 şi Liverpool pierde două puncte importante în cursa pentru obţinerea unui loc de permite evoluţia în Champions League, aflându-se pe locul 5, cu 54 de puncte.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici