Locul unde se va desfăşura finala Cupei României, spre nemulţumirea fanilor echipelor

Steaua şi Academia Rapid se vor întâlni pentru a patra oară în acest sezon, în Finala Cupei României, faza pe Bucureşti. Partida va avea loc duminică, începând cu ora 20.00, iar stadionul Dinamo a fost ales să găzduiască meciul, conform surselor ProSport.

660 afișări
Imaginea articolului Locul unde se va desfăşura finala Cupei României, spre nemulţumirea fanilor echipelor

Locul unde se va desfăşura finala Cupei României dintre CSA Steaua şi Academia Rapid - surse

Steaua şi Academia Rapid s-au întâlnit de trei ori până în acest moment. Primul meci din campionat s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, iar ultimele două jocuri au avut loc pe Arena Naţională. Giuleştenii s-au impus cu 3-1, respectiv 2-0 şi şi-au asigurat prezenţa la barajul pentru promovarea în Liga 3, unde vor întâlni campioana judeţului Giurgiu.

La primul meci disputat pe Arena Naţională, Steaua şi Academia Rapid au strâns 36.000 de spectatori, record în acest sezon al fotbalului românesc. La a doua partidă găzduită de cel mai mare stadion al ţării au asistat circa 17.000 de oameni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici