Loredana Dinu şi Simona Gherman, eliminate în sferturi la CM de scrimă

Sportivele Loredana Dinu şi Simona Gherman au fost eliminate, miercuri, în sferturile de finală ale probei de spadă din cadrul Campionatelor Mondiale de scrimă de la Moscova.

65 afișări
Imaginea articolului Loredana Dinu şi Simona Gherman, eliminate în sferturi la CM de scrimă

Simona Gherman (Imagine: Simona Gherman/Mediafax Foto)

Loredana Dinu a fost învinsă de Sarra Besbes (Tunisia), scor 15-14, iar Simona Gherman de Xu Anqi (China), scor 15-10.

Ana Maria Brânză, dublă medaliată cu bronz la CM, la individual, a fost eliminată în faza 16-imilor probei de spadă din cadrul CM, în timp ce Simona Pop a fost învinsă în 32-imile competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici