Loredana Toma este dublu campioană mondială la haltere şi a stabilit un nou record mondial

  • Victorie pentru sportiva noastră.
  • Tânăra a câştigat medalia de aur la totalul olimpic şi la stilul smuls în cadrul categoriei 71 Kg, la Campionatele Mondiale de haltere de la Bogota.
1061 afișări
Imaginea articolului Loredana Toma este dublu campioană mondială la haltere şi a stabilit un nou record mondial

FOTO Federatia Romana de Haltere

Loredana Toma este dublu campioană mondială la totalul olimpic şi la stilul smuls în cadrul categoriei 71 Kg, cu 256 Kg şi 119 Kg - noul record mondial la seniori. 
 
Sportiva a încheiat pe locul 4 la stilul aruncat cu încercările reuşite la 133 şi 137 Kg, transmite Federaţia Română de Haltere.
 
537 de sportivi - 270 tinere şi 267 de tineri din 93 de ţări de pe cinci continente au participat la prima competiţie de Calificare Olimpică pentru Paris 2024 şi cea mai importantă din acest an.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici