Loris Karius, ameninţat cu moartea pe reţelele de socializare

  • Portarul Loris Karius a primit ameninţări cu moartea pe reţelele de socializare.
  • Karius a fost împrumutat de Liverpool celor de la Beşiktaş, după finala Ligii Campionilor din 2018.
  • În finala ediţiei din 2018 a Ligii Campionilor, Liverpool a pierdut, cu scorul de 1-3, în faţa lui Real Madrid.
304 afișări
Imaginea articolului Loris Karius, ameninţat cu moartea pe reţelele de socializare

Sursa: Profimedia

Loris Karius, jucătorul împrumutat de Liverpool la Beşiktaş, susţine că a primit mai multe ameninţări cu moartea pe reţelele de socializare, din partea mai multor indivizi anonimi.

”Noi jucătorii suntem trataţi extrem de ostil pe internet. Dacă aş citi fiecare mesaj, nu aş putea dormi două zile. Este de necrezut ce fac oamenii sub protecţia anonimatului.

Îi insultă pe ceilalţi, discriminează şi sunt rasişti. Un profesionist trebuie să îndure asta, dar limita este depăşită când sunt insulte personale sau ameninţări cu moartea”.

Karius a fost împrumutat la Beşiktaş după ce, în finala Ligii Campionilor din 2018, a gafat în faţa celor de la Real Madrid. Portarul a fost afectat după ce a primit o lovitură puternică la cap din partea lui Sergio Ramos.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici