Lotul Naţional de Canotaj al României, primit la Salonul Oficial de la Aeroportul Otopeni

​Lotul Naţional de Canotaj a fost întâmpinat de secretarul de stat cu atribuţii în domeniul sportului, Cosmin Butuza, reprezentanţii Federaţiei, rude şi mass media, la Salonul Oficial de la Aeroportul Otopeni, în urmă participării la Campionatele Europene de Canotaj de la Racice, Cehia.

151 afișări
Imaginea articolului Lotul Naţional de Canotaj al României, primit la Salonul Oficial de la Aeroportul Otopeni

Lotul Naţional de Canotaj al României, primit la Salonul Oficial de la Aeroportul Otopeni

Delegaţia României a câştigat patru medalii: trei de aur şi o medalie de argint.

Medalie de aur: 4 - patru rame feminin: Beatrice Parfenie, Alina Elena Pop, Cristina Popescu, Georgiana Parascanu Medalie de aur: 2 - dublu rame feminin: Mădălina Beres şi Laura Oprea

Medalie de aur: 8+ opt rame cu cârmaci feminin Ioana Vrînceanu, Viviana Bejinariu, Mihaela Petrila, Denisa Tîlvescu, Mădălina Beres, Iuliana Popa, Adelina Bogus, Laura Oprea, Daniela Druncea.

Medalie de argint pentru echipajul masculin de 4 - patru rame masculin: Cristian Ivaşcu, Marius Vasile Cozmiuc, Vlad Dragoş Aicoboae, Ciprian Tudosa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici