Lotul paralimpic al României va fi prezentat oficial la Cluj

Lotul României care va fi prezent la Jocurile Paralimpice de la Londra (29 august - 9 septembrie) va fi prezentat oficial, vineri, de la ora 12.00, la Cluj.

205 afișări
Imaginea articolului Lotul paralimpic al României va fi prezentat oficial la Cluj

Eduard Novak (Imagine: MediafaxFoto)

Şase sportivi vor reprezenta România, dintre care patru vor participa în premieră la disciplinele atletism, înot şi tenis de masă.

"Este cea mai numeroasă şi bine pregătită echipă paralimpică română din istoria participărilor la Jocuri, avem şase sportivi calificaţi direct, nu outsideri sau participanţi pe bază de invitaţie, aşa cum s-a întâmplat în ultimii 12 ani", se arată în comunicatul oficial al Asociaţiei Little People România.

Reprezentanţii României la Jocurile Paralimpice de la Londra, care se vor derula în intervalul 29 august - 9 septembrie, sunt: Florin Cojoc (atletism, campion european la săritura în lungime), Eduard Novak şi Imre Torok-Novak (ambii la ciclism, al doilea este campion mondial la velodrom, dar şi în proba rutieră), fraţii Samuel Ciorap şi Naomi Ciorap (nataţie) şi Dacian Makszin (tenis de masă).

Ceremonia de prezentare de vineri, de la Cluj, va începe la ora 12.00, la Casinoul din Parcul Central, principalul punct de atracţie fiind prezentarea sportivilor şi a ţinutelor lor oficiale. Evenimentul este organizat de Asociaţia Little People România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici