Lotul României pentru ultimele meciuri din cadrul preliminariilor C.E. de baschet feminin

Naţionala feminină de baschet urmează să dispute ultimele partide din cadrul calificărilor pentru Campionatul European de la anul, în compania Franţei şi Finlandei. Federaţia Română de Baschet a făcut publice numele jucătoarelor care vor face parte din lotul convocat de Dragan Petrisevic.

111 afișări
Imaginea articolului Lotul României pentru ultimele meciuri din cadrul preliminariilor C.E. de baschet feminin

Lotul României pentru ultimele meciuri din cadrul preliminariilor C.E. de baschet feminin

România se clasează pe locul 3 în Grupa E, cu 5 puncte, la 3 lungimi de primul loc, Slovenia. Selecţionata noastră a înregistrat o singură victorie, iar calificarea la Campionatul European este puţin probabilă. Dacă în partida cu Finlanda pornim cu prima şansă, duelul cu Franţa este imposibil de câştigat. În tur, adversarele s-au impus cu 80-59.

Partida cu Franţa este programată pe 17 noiembrie, iar cea cu Finlanda pe 21 noiembrie. Ambele confruntări au loc în sala ”Horia Demian” din Cluj-Napoca.

Lotul României:
Annemarie Godri Părău (Sepsi SIC Sf. Gheorghe)
Tunde Kilin (CSM Târgovişte)
Carla Popescu (CSM Târgovişte)
Ancuţa Stoenescu (CSM Târgovişte)
Ioana Ghizilă (Sepsi SIC Sf. Gheorghe)
Alina Podar (CSTBv Olimpia CSU Braşov)
Ecaterina Armanu (Phoenix Ştiinţa Constanţa)
Gabriela Irimia (CSM Târgovişte)
Gabriela Mărginean (Adana Basket - Turcia)
Teodora Neagu (FCC ICIM CSB Arad)
Irina Părău (NBS Cluj-Napoca / Universitatea Cluj-Napoca)
Adina Stoiedin (Scrivia - Italia)
Ashley Walker (Mersin BSB - Turcia)
Elisabeth Pavel (Reims - Franta)

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici