LPF a sesizat Comisia de Disciplină în cazul declaraţiilor lui Adrian Mititelu

Liga Profesionistă de Fotbal a depus un memoriu la Comisia de Disciplină împotriva finanţatorului clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, pentru declaraţiile făcute de acesta la adresa conducerii LPF.

29 afișări
Imaginea articolului LPF a sesizat Comisia de Disciplină în cazul declaraţiilor lui Adrian Mititelu

LPF a sesizat Comisia de Disciplină în cazul declaraţiilor lui Adrian Mititelu (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

Conform site-ului oficial al LPF, memoriul împotriva lui Adrian Mititelu se va judeca în cadrul şedinţei din 9 februarie (ora 17.00) a Comisiei de Disciplină.

Finanţatorul clubului Universitatea Craiova a avut zilele trecute un conflict verbal cu preşedintele Dumitru Dragomir în cadrul unei emisiuni televiziuni. El l-a acuzat pe oficialul LPF că se antepronunţă în cazul plecării jucătorilor Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu din cantonamentul formaţiei oltene.

"Vă antepronunţaţi într-o problemă delicată, ştim cu toţii că oamenii din Comisii sunt aleşi pe criterii nu tocmai curate. Pe nepotisme, pe relaţii... La Ligă este o întreagă cârdăşie, de la A la Z. Vă includ aici şi pe dumneavoastră, nu vreau să spun de ce, am alte probleme acum", a afirmat Mititelu în dialogul telefonic purtat în cadrul emisiunii TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici