Lucian Bute a anunţat că va boxa cu argentinianul Roberto Bolonti, la 6 decembrie

Pugilistul Lucian Bute a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă susţinută în Canada, că adversarul său în gala programată la 6 decembrie, la Montreal, va fi argentinianul Roberto Bolonti, în vârstă de 35 de ani.

167 afișări
Imaginea articolului Lucian Bute a anunţat că va boxa cu argentinianul Roberto Bolonti, la 6 decembrie

Lucian Bute (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Sunt foarte mulţumit. Vreau să îi mulţumesc lui Bolonti pentru că a acceptat să se lupte cu mine şi pentru că va fi la Montreal la 6 decembrie. Eu voi pleca mâine în cantonament cu echipa mea, voi petrece trei zile la Los Angeles, iar apoi voi pleca în Filipine. Sunt foarte mulţumit că s-a finalizat înţelegerea, voi pleca liniştit. Sunt foarte încântat că reîncep. Veţi vedea un nou Lucian în ring la 6 decembrie, cu o nouă echipă", a spus Bute.

Pentru Lucian Bute, meciul din decembrie va fi primul de când este pregătit de Freddie Roach, celebrul antrenor al filipinezului Manny Pacquiao.

Bolonti are în palmares 35 de victorii şi 3 înfrângeri. El s-a impus în 24 de meciuri prin KO. Ultima dată, argentinianul a boxat cu germanul Jurgen Braehmer, la 7 iunie, când a fost învins la puncte.

Lucian Bute, în vârstă de 34 de ani, a boxat ultima dată la 19 ianuarie, la Montreal, fiind învins atunci la puncte de canadianul Jean Pascal, într-un meci contând pentru centurile WBC Diamond şi NABF la categoria semigrea.

Bute (31-2, 24 KO) a pierdut centura IBF la categoria supermijlocie în mai 2012, când a fost învins de britanicul Carl Froch.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici