Lucian Bute a fost operat: Sunt şanse mari să lupt cu Pascal la 7 decembrie - FOTO

Pugilistul Lucian Bute, care a fost operat, joi, la braţul stâng, a declarat, pentru MEDIAFAX, că va reîncepe antrenamentele în luna august dacă recuperarea decurge normal, existând şanse ca la 7 decembrie să lupte cu Jean Pascal.

425 afișări
Imaginea articolului Lucian Bute a fost operat: Sunt şanse mari să lupt cu Pascal la 7 decembrie - FOTO

Lucian Bute (Imagine: Dan Mutuliga/Mediafax Foto)

"Doctorul m-a asigurat că a fost o operaţie reuşită. Va trebui să urmez un program de recuperare foarte strict, lucru foarte important pentru viitorul meu în box. Dacă recuperarea decurge normal, în luna august aş putea să reîncep antrenamentele şi astfel sunt şanse mari ca la 7 decembrie să aibă loc meciul cu Pascal. Îmi pare rău că această accidentare a dus la amânarea meciului, dar sunt încrezător că voi reveni în ring mult mai puternic psihic şi fizic. Mulţumesc fanilor care au fost şi sunt alături de mine", a spus Bute.


 

Operaţia a fost efectuată la "Palms Wellington Surgical Center" în Palm Beach, de către Veronica Pedro, medic ortoped specializat în probleme la mâini. A fost cea de-a şaptea operaţie efectuată în ziua respectivă. Intervenţia a durat 40 de minute, iar Lucian Bute a fost anesteziat total.

Bute va trebui să poarte o atelă şi bandaje timp de o săptămână, după care trebuie să revină în Florida pentru control. Săptămâna viitoare i se va pune pune mâna în gips. Din patru în patru ore, pugilistul român va trebui să ia inflamatoare care îl ajută şi la diminuarea durerii. Alături de el, la spital, au fost mai mulţi prieteni din Canada şi SUA, antrenorul său Stephane Larouche şi preparatorul fizic Kevin Roux.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici