Lucian Bute anunţă că următorul său meci va avea loc la 15 august

Pugilistul Lucian Bute a anunţat, luni, pe pagina sa de Facebook, că următorul său meci va avea loc în data de 15 august, la Montreal, el precizând că este foarte motivat, după aproape un an şi jumătate de pauză.

368 afișări
Imaginea articolului Lucian Bute anunţă că următorul său meci va avea loc la 15 august

Lucian Bute (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Voi boxa pe 15 august la ‪#‎Montreal‬ ‪#‎CentreBell‬ ... Foarte motivat după 17 luni de pauză...", a notat Bute.

Pugilistul român a avut ultimul meci oficial în ianuarie 2014, când a fost învins la puncte de canadianul Jean Pascal. Lucian Bute ar fi trebuit să boxeze în data de 6 decembrie 2014, cu argentinianul Roberto Bolonti, dar confruntarea a fost anulată după ce românul s-a accidentat la spate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici