Lucian Bute îl va întâlni pe Jesse Brinkley pentru titlul mondial în versiunea IBF

Pugilistul Lucian Bute se va lupta cu boxerul american Jesse Brinkley pentru titlul mondial în versiunea IBF, a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja.

56 afișări
Imaginea articolului Lucian Bute îl va întâlni pe Jesse Brinkley pentru titlul mondial în versiunea IBF

Lucian Bute îl va întâlni pe Jesse Brinkley pentru titlul mondial în versiunea IBF (Imagine: Adrian Niculcea/Mediafax Foto)

"Lucian Bute va lupta cu Jesse Brinkley din SUA, el fiind desemnat de IBF challenger obligatoriu. În cazul în care Brinkley se va accidenta, atunci Bute va întâlni un alt sportiv", a spus Obreja.

Rudel Obreja a afirmat că până la sfârşitul lunii iunie, trebuie să îi anunţe pe reprezentanţii Interbox dacă meciul pentru titlul mondial va avea loc în România sau în altă ţară. "În România e situaţia care e şi deocamdată mi-a fost imposibil să port discuţiile finale cu autorităţile. Am obţinut, în principiu, promisiunea Interbox că dacă avem ce ne trebuie, adică garanţiile financiare, am avea încă posibilitatea să organizăm în România gala. Cred că va fi ultimul meci al lui Lucian anul acesta, iar apoi se va duce acolo unde HBO îi va impune, cel mai probabil în SUA", a completat Obreja.

Lucian Bute (26 de victorii şi nicio înfrângere) şi-a apărat pentru a cincea oară titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, în faţa pugilistului columbian Edison "Pantera" Miranda, într-o gală ce a avut loc la 17 aprilie, la Centre Bell din Montreal (Canada).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici