Lucian Bute l-a învins pe Edison Miranda şi şi-a păstrat pentru a cincea oară titlul mondial IBF - VIDEO şi GALERIE FOTO

Pugilistul român Lucian Bute l-a învins, prin KO în repriza a treia, pe columbianul Edison "Pantera" Miranda, reuşind să-şi apere, pentru a cincea oară, titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF.

490 afișări
Imaginea articolului Lucian Bute l-a învins pe Edison Miranda şi şi-a păstrat pentru a cincea oară titlul mondial IBF - VIDEO şi GALERIE FOTO

Lucian Bute l-a învins pe Edison Miranda şi şi-a păstrat pentru a cincea oară titlul mondial IBF (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

După ce a câştigat primele două reprize, Bute a reuşit să-l pună la podea pe Miranda în runda a treia, columbianul fiind numărat de arbitru şi nemaiputând continua meciul. Bute i-a "aplicat" lui Miranda un upercut de stânga în bărbie, românul fiind declarat învingător în minutul 1 şi 22 de secunde din repriza a treia.

Lucian Bute a intrat în ring pe melodia trupei U2, "Where the streets have no name", fiind aclamat de spectatorii prezenţi la Centre Bell. La meci au asistat 13.682 de spectatori.

Lucian Bute

Bute a revenit la Montreal după o pauză de un an. La meci au fost prezenţi şi părinţii pugilistului român, Ştefan şi Maricica.

Lucian Bute

Lucian Bute avea, până la ora meciului cu Miranda, 25 de victorii la profesionişti, din care 24 prin KO. El a câştigat ultimele patru din cinci meciuri înainte de final: cu Alejandro Berrio (repriza 12), William Joppy (11), Fulgencio Zuniga (4) şi Librado Andradre (4). Doar Andrade, la prima întalnire cu Bute, a reuşit să rămână în ring 12 reprize.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici