Lucian Bute şi Eleider Alvarez au trecut cântarul oficial

Pugiliştii Lucian Bute şi Eleider Alvarez au trecut, joi, cântarul oficial înaintea luptei de sâmbătă dimineaţă de la Quebec, în cadrul categoriei semigrea, informează agenţia de presă QMI.

722 afișări
Imaginea articolului Lucian Bute şi Eleider Alvarez au trecut cântarul oficial

Lucian Bute şi Eleider Alvarez au trecut cântarul oficial (Imagine: Razvan Lupica/ Arhiva Mediafax Foto)

Românul şi columbianul s-au încadrat în limita de 79.34 kilograme. Lucian Bute a avut 78.74 de kilograme, în timp ce Eleider Alvarez a avut 79.19 kg.

Eleider Alvarez (32 de ani) este neînvins în cele 21 de meciuri la profesionişti (10 victorii prin knockout). Lucian Bute (37 de ani) a disputat 36 de meciuri la profesionişti - 32 de victorii, dintre care 25 prin knockout, trei înfrângeri şi o remiză.

Meciul Lucian Bute - Eleider Alvarez, la categoria semigrea WBC, va avea loc sâmbătă, 25 februarie, în jurul orei 5 dimineaţa, ora României, la Centre Videotron din Quebec, Canada.

Învingătorul acestei partide va boxa pentru titlul mondial cu Adonis Stevenson, în toamna anului 2017. Canadianul în vârstă de 39 de ani are 28 de victorii (23 prin KO) şi o singură înfrângere în carieră.

Lucian Bute a boxat ultima dată în data de 1 mai 2016 şi a remizat cu americanul Badou Jack, într-un meci pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie.

La 25 noiembrie 2016, pugilistul român a scăpat de suspendarea pentru dopaj din partea Comisiei de box a Districtului Columbia, SUA. Suspendarea de şase luni pentru consumul de Ostarină (substanţă interzisă) a expirat la 6 noiembrie, iar Bute a fost de acord cu verdictul şi a donat 50.000 de dolari în contul versiunii WBC, pentru lupta împotriva dopajului. Bute a deţinut timp de aproape cinci ani (2007-2012) centura de campion IBF la categoria supermijlocie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici