Lucian Goian a fost împrumutat la Astra Ploieşti, Bordeanu a semnat cu Dinamo

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că fundaşul Lucian Goian a fost împrumutat la Astra Ploieşti, iar Valeriu Bordeanu,a semnat un contract cu gruparea "alb-roşie".

21 afișări
Imaginea articolului Lucian Goian a fost împrumutat la Astra Ploieşti, Bordeanu a semnat cu Dinamo

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Nicolae Badea (Imagine: Eduard Andrei/Mediafax Foto)

"Lucian Goian a fost transferat la Astra Ploieşti, e vorba de un transfer temporar al fotbalistului. Bordeanu a semnat deja un contract cu noi, este jucătorul lui Dinamo", a spus Badea.

Oficialul dinamovist a precizat că urmează să aibă o discuţie cu antrenorul Ioan Andone referitoare la alte transferuri pe care urmează să le efectueze: "Urmează să mai am în această după-amiază o discuţie cu domnul Andone referitoare la alte transferuri pe care Dinamo urmează să le facă în perioada imediat următoare. Mai avem în vedere unele transferuri de jucători, dar nu pot încă să precizez numele".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici