Luciano Spalletti a povestit un episod "frumos" cu Chivu din perioada în care îl antrena pe român: "Ne face să înţelegem ce fel de om este"

Antrenorul echipei AS Roma, Luciano Spalletti, care a pregătit echipa din capitala Italiei şi în perioada în care Cristian Chivu juca acolo, a povestit un episod care l-a avut în prim-plan pe fostul jucător al Universităţii Craiova, pentru Roma TV.

1373 afișări
Imaginea articolului Luciano Spalletti a povestit un episod "frumos" cu Chivu din perioada în care îl antrena pe român: "Ne face să înţelegem ce fel de om este"

Luciano Spalletti a povestit un episod "frumos" cu Chivu din perioada în care îl antrena pe român: "Ne face să înţelegem ce fel de om este" (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Chivu a fost fotbalistul Romei în perioada 2003-2007 şi a disputat 123 de meciuri în toate competiţiile, pentru care a marcat 6 goluri. Singurul trofeu câştigat cu romanii a fost Cupa Italiei (2006-2007).

"Am amintiri plăcute legate de Chivu, în perioada petrecută de el la Roma. Vă pot spune o poveste frumoasă, care ne face să înţelegem ce fel de persoană este. Înaintea unui joc, avea probleme şi am decis să nu riscăm. L-am trimis acasă şi nu a luat parte la antrenamente. În acea seară, am întâmpinat probleme şi am rămas fără jucători pe postul lui. L-am sunat în următoarea dimineaţă şi i-am explicat ce s-a întâmplat. După 10 minute, era deja la Trigoria (n.r. - baza de antrenamente a Romei), fără să comenteze absolut nimic. A făcut un meci excelent, chiar dacă nu se afla la capacitate maximă", a povestit Spalletti, pentru sursa citată.

În vârstă de 57 de ani, Spalletti a revenit pe banca Romei la începutul acestui an, pe 14 ianuarie, după patru ani de antrenorat în Rusia, la Zenit Sankt-Petersburg. Italianul le-a mai antrenat pe Empoli, Sampdoria, AC Venezia, Udinese şi Ancona.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici