Luis Enrique a fost desemnat antrenorul anului 2015

Tehnicianul echipei FC Barcelona, Luis Enrique, în vârstă de 45 de ani, a fost desemnat antrenorul anului 2015, luni, la gala FIFA de la Zurich.

289 afișări
Imaginea articolului Luis Enrique a fost desemnat antrenorul anului 2015

Luis Enrique a fost desemnat antrenorul anului 2015

Luis Enrique (FC Barcelona) i-a învins pe Josep Guardiola (Bayern Munchen) şi argentinianul Jorge Sampaoli (naţionala Chile).

Enrique şi Guardiola nu au participat la gala de la Zurich, astfel că premiul tehnicianului FC Barcelona a fost luat de secretarul tehnic al grupării catalane, Robert Fernandez.

Luis Enrique a câştigat cu FC Barcelona în 2015 Liga Campionilor, campionatul Spaniei, Cupa Spaniei, Supercupa Spaniei şi Campionatul Mondial al cluburilor.

Premiul a fost înmânat de argentinianul Carlos Bilardo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici