Luis Enrique nu va fi prezent luni la gala FIFA Balonul de Aur 2015

Tehnicianul echipei FC Barcelona, Luis Enrique, a anunţat că nu va fi prezent, luni, la gala FIFA Balonul de Aur 2015, la care ar putea fi desemnat cel mai bun antrenor al anului trecut, informează marca.com.

511 afișări
Imaginea articolului Luis Enrique nu va fi prezent luni la gala FIFA Balonul de Aur 2015

Luis Enrique (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu voi fi prezent la gală", a spus Luis Enrique.

Alături de Luis Enrique, la categoria cel mai bun antrenor al anului 2015 mai sunt nominalizaţi Josep Guardiola şi Jorge Sampaoli.

Finaliştii pentru Balonul de Aur 2015 sunt argentinianul Lionel Messi, brazilianul Neymar, ambii de la FC Barcelona, şi portughezul Cristiano Ronaldo (Real Madrid).

Decernarea premiilor va avea loc luni, la Zurich.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici