Luis Suarez este audiat la TAS în cazul sancţiunilor dictate de FIFA. Decizia, "cel mai probabil" înainte de 17 august

Fotbalistul echipei FC Barcelona, Luis Suarez, a fost audiat, astăzi, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), în apelul cu privire la sancţiunile dictate în cazul său de FIFA după ce a muşcat un adversar la Cupa Mondială, informează sport.es.

148 afișări
Imaginea articolului Luis Suarez este audiat la TAS în cazul sancţiunilor dictate de FIFA. Decizia, "cel mai probabil" înainte de 17 august

Luis Suarez (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

17:51 Decizia TAS în cazul Suarez va fi dată "cel mai probabil" înainte de 17 august

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne va anunţa decizia în cazul fotbalistului uruguayan Luis Suarez "cât mai curând posibil, cel mai probabil înainte de finalul săptămânii viitoare", adică înainte de 17 august, a anunţat TAS, informează AFP.

Decizia va fi comunicată iniţial doar părţilor implicate. "Decizia completă a tribunalului va fi publicată de TAS pe site-ul oficial la o dată ulterioară", se arată în comunicatul forului de la Lausanne.

TITLURILE ZILEI

Fotbalistul echipei FC Barcelona, Luis Suarez, solicită reducerea suspendării de patru luni, dictată de FIFA, şi a fost audiat timp de cinci ore, vineri, de cătrei cei trei arbitri TAS, elveţienii Bernhard Welten şi Marco Balmelli şi italianul Luigi Fumagalli.

Suarez s-a prezentat la sediul TAS alături de reprezentantul său, Pere Guardiola, de avocaţii grupării FC Barcelona, de avocatul jucătorului (Alejandro Balbi), precum şi de avocaţi angajaţi de federaţia uruguayană.

"Am adus multe documente şi suntem încrezători că până la urmă sancţiunea va fi redusă", a declarat Alejandro Balbi înainte de intrarea în sediul TAS.

FIFA l-a suspendat pe Suarez nouă meciuri şi a dictat o interdicţie de patru luni în cazul uruguayanului, după ce acesta l-a muşcat de umăr pe fundaşul italian Giorgio Chiellini la un meci de la Cupa Mondială. La 10 iulie, Comisia de Apel a FIFA a respins contestaţia federaţiei din Uruguay cu privire la sancţiunea primită de Suarez.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici