Luminiţa Huţupan, aleasă cel mai bun portar din toate timpurile în urma unui sondaj pe site-ul IHF

Luminiţa Huţupan Dinu, fostă componentă a naţionalei de handbal a României, a fost aleasă cel mai bun portar din toate timpurile, în urma sondajului derulat timp de o lună pe site-ul oficial al Federaţiei Internaţionale de Handbal.

82 afișări
Imaginea articolului Luminiţa Huţupan, aleasă cel mai bun portar din toate timpurile în urma unui sondaj pe site-ul IHF

Luminiţa Huţupan, aleasă cel mai bun portar din toate timpurile în urma unui sondaj pe site-ul IHF (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

La sondaj au participat peste 7.000 de fani ai handbalului.

Luminiţa Huţupan Dinu a câştigat titlul de cel mai bun portar obţinând 94 la sută din voturi, în timp ce contracandidatele sale, Cecilie Leganger (Norvegia), Lene Rantala (Danemarca) şi Tanja Dşandsghva (Rusia), au obţinut 4,03, 1,36 şi respectiv 0.84 din voturi.

Cea mai mare performanţă din cariera de handbalistă a Luminiţei Huţupan Dinu este medalia de argint de la Campionatul Mondial din 2005, iar din activitatea de antrenor secund medalia de bronz de la Campionatul European de luna trecută.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici