Lupescu: Mă retrag din funcţia de director general al FRF pentru a lucra în structura UEFA

Ionuţ Lupescu a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, că se retrage din funcţia de director general al Federaţiei Române de Fotbal, precizând că a acceptat o ofertă de a lucra în structura UEFA.

359 afișări
Imaginea articolului Lupescu: Mă retrag din funcţia de director general al FRF pentru a lucra în structura UEFA

Ionuţ Lupescu (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Cred că am ajuns la un punct de cotitură şi consider că trebuie să încep o nouă etapă în viaţa mea de administrator, în activitatea mea managerială. Astfel am decis să mă retrag din funcţia de director general al federaţiei după şase ani şi să dau curs unei oferte foarte importante pentru mine de a lucra în structura UEFA. Am mai zis că nu am venit aici să ies la pensie şi cred că am reuşit măcar parţial ce mi-am propus la Federaţia Română de Fotbal", a spus fostul internaţional.

Lupescu şi-a motivat decizia de a se retrage şi prin faptul că viziunea privind dezvoltarea fotbalului românesc a conducerii FRF este puţin diferită faţă de a sa. "Eu sunt un tip care nu îmi place să bat pasul pe loc şi viziunea mea despre dezvoltarea fotbalului românesc e puţin alta faţă de a mea, de aceea am decis să întrerup azi colaborarea cu federaţia. Mulţumesc preşedintelului FRF (n.r. - Mircea Sandu) pentru încrederea pe care mi-a arătat-o la un moment dat. Pe atribuţiile pe care le-am avut eu, anumite obiective consider că mi le-am îndeplinit", a explicat Ionuţ Lupescu.

Fostul jucător al echipei naţionale a României a fost numit în funcţia de director general de către Comitetul Executiv al FRF la 22 noiembrie 2005. Atribuţiile lui Ionuţ Lupescu în cadrul Federaţiei Române de Fotbal au inclus coordonarea activităţii departamentelor juridic, internaţional, financiar, sportiv şi marketing.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici