Lupta pentru Balonul de Aur: Messi, Ronaldo şi van Dijk, în top 30 jucători nominalizaţi

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo pot câştiga cel de-al şaselea „Balon de Aur" din carieră. Cei doi jucători vor fi din nou rivali, de data aceasta în lupta pentru obţinerea premiului individual pe care l-au câştigat până acum de cinci ori fiecare.

191 afișări
Imaginea articolului Lupta pentru Balonul de Aur: Messi, Ronaldo şi van Dijk, în top 30 jucători nominalizaţi

Lupta pentru Balonul de Aur: Messi, Ronaldo şi van Dijk, în top 30 jucători nominalizaţi

Astfel, starul Barcelonei şi al echipei Juventus fac parte din lista celor 30 de fotbalişti nominalizaţi pentru trofeul decernat de France Football, la data de 2 decembrie. Mbappe, Mohamed Salah, Eden Hazard, Antoine Griezmann şi Virgil van Dijk sunt alte nume importante aflate în top 30.

Câştigătorul de anul trecut al trofeului "Balonul de Aur", Luka Modric (Real Madrid) nu a fost inclus în lista de 30 de jucători.

Cei 30 de jucători nominalizaţi sunt:

Mohamed Salah
Eden Hazard
Marquinhos
Raheem Sterling
Joao Felix
Lionel Messi
Riyad Mahrez
Kevin De Bruyne
Kalidou Koulibaly
Antoine Griezmann
Virgil van Dijk
Bernardo Silva
Heung-min Son
Robert Lewandowski
Roberto Firmino
Cristiano Ronaldo
Alisson
Matthijs de Ligt
Karim Benzema
Georginio Wijnaldum
Kylian Mbappé
Trent Alexander-Arnold
Donny van de Beek
Pierre-Emerick Aubameyang
Marc-André ter Stegen
Sadio Mané
Sergio Agüero
Frenkie De Jong
Hugo Lloris
Dusan Tadic

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici