Lupta pentru Casa Albă. Un boxer hispanic, aruncat în ring de Donald Trump

  • Jorge Masvidal are centura „BMF” din UFC
  • Jorge Masvidal e american şi s-a născut dintr-un tată cubanez şi mamă peruviană
  • Trump şi Biden vor avea o nouă dezbatere pe 22 octombrie
956 afișări
Imaginea articolului Lupta pentru Casa Albă. Un boxer hispanic, aruncat în ring de Donald Trump

FOTO: Profimedia

Ştim cu toţii că se dau lupte grele pentru Casa Albă, dar republicanii au luat-o puţin prea în serios. Au aruncat în ring un campion UFC care să îi sperie pe democraţi. Jorge Masvidal îl susţine pe Trump şi îndeamnă hispanicii să voteze realegerea actualului preşedinte al SUA.

Iată ce spune Masvidal:” Democraţii cred că dreptul comunităţii latino li se cuvine, ei cred că trebuie să li-l dăm pe gratis, dar aşa e, nu trebuie să facem asta”.

”Trebuie să ne arată ce pot face pentru noi şi pentru comunităţile noastre. Nu mai cumpărăm aceleaşi gogoşi şi promisiuni false care au distrus ţări mari precum Venezuela şi Cuba. Ştiţi ce nu va mai merge pentru ei? Să pună Despacito pe telefon ca să ne atragă. O să închei cu nişte cuvinte de-ale lui Barrack Obama. El spunea că alegerile au consecinţe. Este adevărat, iar aceste cuvinte nu au fost niciodată mai adevărate. Fie îl realegem preşedinte pe Trump şi păstrăm America măreaţă, fie îl lăsăm pe Joe Biden să distrugă cea mai puternică care a existat vreodată. Sunt un atlet profesionist de când mă ştiu, deci mereu am văzut lucrurile prin prisma sportului. Donald Trump este antrenorul nostru principal, iar înainte de pandemie câştigam campionate mondiale, iar când câştigi campionate mondiale nu dai antrenorul afară. Nu contează că nu îşi place stilul lui de joc, jucătorii pe care îi bagă în teren sau ce spune pe Twitter. Mai mult ca sigur nu îl înlocuieşti cu alt antrenor care profesează de 47 de ani la toate nivelele şi nu a câştigat niciun meci ”.


 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici